Lees onze laatste blogs
en artikelen ter inspiratie

 • Webdesign trends in 2023

  6 december 2022

  Webdesign trends in 2023

  Webdesign blijft altijd evolueren en er komen weer tal van nieuwe trends aan. In deze blog blikken we vooruit op de Webdesign Trends voor 2023.

  Blog lezen
 • websitebezoekers

  1 december 2022

  Maar wat kun je doen om meer websitebezoekers te krijgen?

  Meer websitebezoekers krijgen is essentieel voor elk bedrijf. Wanneer je meer bezoekers hebt, bereik je meer mensen en potentiële klanten. Dat is goed voor je sales en dus voor de groei van je bedrijf. Daarnaast heeft het ontvangen van veel bezoekers op je website het gevolg dat Google je website beter waardeert.

  Blog lezen
 • Wat is een landingspagina?

  25 november 2022

  Wat is een landingspagina?

  Landingspagina's zijn essentieel voor elke MKB-website. Ze bieden gebruikers een toegangspoort tot de rest van je content, en ze kunnen worden gebruikt om conversies te stimuleren of inschrijvingen aan te moedigen. Zorg ervoor dat je landingspagina een goede eerste indruk maakt - dat kan het verschil zijn tussen een vluchtige bezoeker en een langdurige klant.

  Blog lezen
 • Hoeveel mag een website kosten?

  24 november 2022

  Hoeveel mag een website kosten?

  Uiteindelijk moet je bij de vraag hoeveel het kost om een website te laten maken, rekening houden met de waarde die het voor je bedrijf of organisatie kan hebben.

  Blog lezen
 • Hoe start ik een wordpress blog

  22 november 2022

  Hoe start je een WordPress blog in 7 stappen?

  Hoe start je een WordPress blog? Als je een WordPress blog begint, zijn er verschillende stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je goed van start gaat. 1. Kies een WordPress hostingprovider De eerste stap om een WordPress blog te beginnen is het kiezen van een WordPress hosting provider. Een WordPress hosting […]

  Blog lezen
 • 10 tips voor meer website leads

  19 november 2022

  10 tips voor meer website leads

  Website leads zijn essentieel voor elk succesvol bedrijf omdat ze leiden tot meer verkoop. Ze geven je een kijkje in wie geïnteresseerd is in je product of dienst en wie bereid zou kunnen zijn van je te kopen. Het genereren van leads kan je helpen dichter bij potentiële klanten te komen en relaties met hen […]

  Blog lezen
 • MKB-website

  18 november 2022

  7 dingen waar een goede MKB-website minimaal aan moet voldoen

  Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je MKB-website op orde is. In deze blog beschrijven we 7 minimale vereisten waaraan je website moet voldoen. Een goede MKB-website is gemakkelijk te navigeren Een MKB-website is je online winkel en de eerste indruk voor veel potentiële klanten, dus is het belangrijk om ervoor te […]

  Blog lezen
 • Social Media trends

  10 november 2022

  De 9 opvallendste social media trends voor 2023

  In de veranderende wereld van kan het lastig zijn om de laatste trends bij te houden. Bekijk de 9 meest opvallende social media trends voor 2023!

  Blog lezen
 • Marketing Automation

  4 november 2022

  Marketing Automation: wat is het en hoe gebruik je het om je bedrijf te laten groeien?

  Marketing automation komt steeds vaker voorbij in de wereld van online marketing. Maar wat houdt het precies in en hoe zet je het in?

  Blog lezen
 • Google Ads

  1 november 2022

  Google Ads voor beginners: alles wat je moet weten

  Google Ads is een uitstekende manier om je website of product onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Maar hoe werkt het precies?

  Blog lezen
 • Onderwerpregel

  24 oktober 2022

  E-mailmarketing: dit is het geheim van een goede onderwerpregel

  E-mailmarketing kan een geweldige manier zijn om je klanten te bereiken en je bedrijf te promoten, maar als je onderwerpregel niet de aandacht trekt, wordt je e-mail misschien niet gelezen. Hoe schrijf je de beste onderwerpregel?

  Blog lezen
 • WordPress 6.1

  17 oktober 2022

  WordPress 6.1 komt eraan: dit kun je verwachten

  WordPress 6.1 komt in november uit en zit boordevol prestatieverbeteringen, een update waar wij eerlijk gezegd heel erg blij van worden. In deze blog vertellen we je er alles over.

  Blog lezen
 • Websiteverkeer verhogen

  7 oktober 2022

  11 manieren om je websiteverkeer te verhogen

  Wil je meer websiteverkeer? Wie wil dat nou niet? In deze blog geven we 11 manieren om je websiteverkeer te verhogen en vandaag te starten.

  Blog lezen
 • Helpful Content Update

  30 september 2022

  Google’s helpful content update: wat betekent dit voor ondernemers?

  Google lanceerde onlangs een nieuwe update: de helpful content update. Wat houdt deze update in en wat betekent het voor jouw website? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten.

  Blog lezen
 • 23 september 2022

  7 manieren om je lokale bedrijf online meer op te laten vallen

  Als eigenaar van een lokaal bedrijf weet je maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om je te onderscheiden van je concurrenten. Lees de 7 tips.

  Blog lezen
 • Neuro copywriting

  20 september 2022

  7 neuro copywriting technieken waarmee je in het hoofd van je doelgroep kruipt

  Teksten zijn belangrijk, maar wist je dat je het brein van je websitebezoekers kunt beïnvloeden? We geven je 7 neuro copywriting technieken.

  Blog lezen
 • Gedragspsychologie

  9 september 2022

  Zo pas je gedragspsychologie toe op je website voor meer conversies

  Gedragspsychologie is niet alleen voor grote bedrijven, maar kan ook gemakkelijk door kleine ondernemers toegepast worden. Hoe?

  Blog lezen
 • Goede metabeschrijving

  2 september 2022

  Hieraan voldoet een goede metabeschrijving volgens Google

  Een metabeschrijving is dan wel geen directe rankingfactor, hij is wel heel erg belangrijk voor je SEO. Waaraan voldoet een goede metabeschrijving? We delen tips van Google met je.

  Blog lezen
 • SEO checklist

  29 augustus 2022

  Zo geef je je organisch verkeer een boost [SEO checklist]

  SEO is een van de belangrijkste manieren voor leadgeneratie. Maar... er komt veel bij kijken. In deze SEO checklist vind je alles wat je moet weten.

  Blog lezen
 • automatiseren

  22 augustus 2022

  20 manieren om je bedrijfsvoering slim te automatiseren

  Met een nieuwe recessie in aankomst is je bedrijf automatiseren helemaal geen slecht idee. Maar hoe pak je dat aan? Er is meer vraag naar automatisering in het bedrijfsleven dan ooit tevoren. Met automation kun je e-mails inplannen, leads opvolgen die hun winkelwagentje hebben verlaten, data synchroniseren tussen apps en je teamleden automatisch ergens van […]

  Blog lezen