Bovenaan in Google

Wanneer heeft Google mijn website gevonden?

Zodra wij klaar zijn met het bouwen van je website gaat deze online en melden wij jouw website aan bij de zoekmachines. Dit betekent dat je website direct goed vindbaar is door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

De zoekmachinemodule die speciaal is ontwikkeld om bovenaan in Google te komen word standaard meegeleverd in je website. Met deze module kun je op een eenvoudige manier op zoekwoord nauwkeurig gevonden te worden.

Wij melden je website aan 

Hierna volgt een indexering

Zodra je nieuwe website is aangemeld bij de zoekmachines zal je website worden geindexeerd, hiermee word je direct gevonden op je domeinnaam en bedrijfsnaam.

Zoekmachine optimalisatie

SEO doe je voortaan zelf

In je website zit een geavanceerde module waarmee je zelfstandig je website verder kunt verbeteren. Aan de hand van de door jou ingevoerde zoekwoorden komt het systeem zelf met suggesties.

Gratis statistieken module

Dus alle bezoekers dagelijks zichtbaar

Natuurlijk wil je graag weten hoeveel bezoekers er naar je nieuwe website toe komen. Met de gratis bezoekers statistieken module kun je eenvoudig een koppeling maken tussen Google Analytics en je website.

Wij optimaliseren  jouw website

Direct zichtbaar resultaat in Google

Bij de oplevering van je website hebben wij al je content met behulp van het ingebouwde CMS systeem geoptimaliseerd. Hierdoor wordt je snel opgenomen in de zoekmachines.

Wil je ook een website die topprestaties levert?

Met de geavanceerde marketingtools in ons All-in website pakket sta je direct aan de top!
Geef mij alle informatie om ook bovenaan in Google te komen.

Ja, stuur me jullie informatie