Bovenaan in Google

Wanneer heeft Google mijn website gevonden?

Zodra wij klaar zijn met het bouwen van je website gaat deze online en melden wij jouw website aan bij de zoekmachines. Dit betekent dat je website direct goed vindbaar is door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

De zoekmachinemodule die speciaal is ontwikkeld om bovenaan in Google te komen word standaard meegeleverd in je website. Met deze module kun je op een eenvoudige manier op zoekwoord nauwkeurig gevonden te worden.

Wij melden je website aan 

Hierna volgt een indexering

Zodra je nieuwe website is aangemeld bij de zoekmachines zal je website worden geindexeerd, hiermee word je direct gevonden op je domeinnaam en bedrijfsnaam.

Zoekmachine optimalisatie

SEO doe je voortaan zelf

In je website zit een geavanceerde module waarmee je zelfstandig je website verder kunt verbeteren. Aan de hand van de door jou ingevoerde zoekwoorden komt het systeem zelf met suggesties.

Gratis statistieken module

Dus alle bezoekers dagelijks zichtbaar

Natuurlijk wil je graag weten hoeveel bezoekers er naar je nieuwe website toe komen. Met de gratis bezoekers statistieken module kun je eenvoudig een koppeling maken tussen Google Analytics en je website.

Wij optimaliseren  jouw website

Direct zichtbaar resultaat in Google

Bij de oplevering van je website hebben wij al je content met behulp van het ingebouwde CMS systeem geoptimaliseerd. Hierdoor wordt je snel opgenomen in de zoekmachines.

Ja, stuur mij vrijblijvend
een Excellent MKB website offerte

Wil je een offerte ontvangen en precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? In onze offerte die je per e-mail ontvangt zetten we alle opties en mogelijkheden voor jou op een rijtje.

De zeven zekerheden van Metmuller

 Je website binnen 14 dagen online
 Conversiegerichte websites
 Makkelijk beheersysteem van WordPress
 Altijd persoonlijk support
 Geoptimaliseerd voor Google
 Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mail*

Vertel iets over je wensen