Diensten

Wil je een website of webshop laten maken? Of je wil beter gevonden worden en meer bezoekers? Wij hebben alles in huis om een goede WordPress website of shop te maken. Als fullservice internetbureau zijn wij je graag van dienst. Hieronder lees je meer over onze diensten.

MetMuller

MKB website laten maken

Een MKB website gemaakt in WordPress, responsive design, Goed vindbaar gemaakt in jouw huisstijl! Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud en hosting van je website.

WordPress
Websites

Een website of webshop die perfect aansluit bij je huisstijl en doelgroep, direct resulteert tot meer conversie en ook nog eens professioneel is ontworpen.

MKB website pakket

Een professioneel ontworpen website die past bij je huisstijl en doelgroep zal leiden tot meer conversies.

Online
marketing

Een mooie website is één ding, je wilt natuurlijk ook dat je doelgroep hem vindt. Daarom helpen we je met je hele online marketing strategie én uitvoering.

Hosting &
support

Wij hosten en onderhouden je website of webshop en bieden twee onderhoudspakketten aan, het Basis Pakket en het Pro Pakket. Altijd persoonlijk support!

Woocommerce
Webshop

Ben jij klaar om je online business te starten? Wij zorgen voor een complete Woocommerce Webshop, zodat jij klaar bent om de wereld te veroveren.

Inbound content marketing

Hoe blijf je top of mind bij je doelgroep? Door ze op het juiste moment van de klantreis van de juiste content te voorzien. Met inbound contentmarketing behaal je een duurzaam marketingresultaat.

Social media beheer

Om social media kun je al lang niet meer heen, de kans is namelijk groot dat jouw doelgroep zich op een van de kanalen bevindt. Wij zorgen dat je op het juiste moment op het juiste kanaal zichtbaar bent.

Google Ads  (SEA)

Zoekmachine adverteren ofwel SEA is een zeer effectieve manier van adverteren: je doelgroep is inmiddels al op zoek. Wij helpen je met het behalen van maximaal rendement en jij blijft de controle houden over de kosten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds het meest effectieve marketingkanaal. Je bereikt er niet alleen nieuwe doelgroepen mee, je blijft ook top of mind bij je bestaande klanten.