Je doelgroep bereiken
met inbound content marketing

Content Marketing blijft de absolute koning

Content Marketing is een strategische online marketing benadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content. Met content marketing trek je een nieuw publiek aan en houd je het vast, om ze zo uiteindelijk tot aankoop over te laten gaan.

Content Marketing

Ontdek de voordelen van Content Marketing

Outbound marketingstrategieën zijn niet meer zo effectief als ze ooit waren. Vandaag de dag moet je content de mensen bereiken op een natuurlijke manier: inbound. Dit kun je doen door een verhaal te vertellen. Op die manier is je content authentieker, boeiender en meer afgestemd op je publiek.

  • Voeg écht waarde toe aan je klant door te vertellen waar je voor staat
  • Boost je conversies
  • Bouw relaties met je klanten voor meer loyaliteit

  • Laat je publiek zien hoe jouw producten hun probleem oplossen
  • Creëer een community rondom je merk

Websites & shops

Huisstijl ontwerp

Online marketing

Hosting & support

Onze aanpak

Zo start je met Content Marketing

Strategie

Samen met jou werken we aan de content marketing strategie. We zetten je doelstellingen op papier, doen marktonderzoek en brengen de behoeften van je doelgroep in kaart.

Content creatie

We gaan aan de slag met het creëren van je content. Hierbij kun je denken aan blogberichten, infographics, video’s of social media berichten. Eindeloze mogelijkheden!

Optimalisatie

Om te weten of jouw content goed aansluit op je doelgroep, meten we de resultaten. Ook sturen we waar nodig bij en blijven we optimaliseren. Zo blijf je in een stijgende lijn.

Content Marketing

Veelgestelde vragen over Content Marketing

Wat is Inbound Content Marketing?

Inbound marketing is een marketing techniek om klanten aan te trekken door waardevolle content te creëren. Outbound marketing overspoelt je doelgroep met content die ze niet altijd willen zien, maar inbound marketing vormt de connectie waar ze naar op zoek zijn en speelt in op hun problemen.

Wat is het nut van content marketing?

De tijd van outbound bellen is voorbij. Mensen zoeken naar bedrijven die waarde toevoegen. Er zijn een aantal redenen om aan content marketing te doen: om je doelgroep te bereiken en hoger in Google te komen. Ook kun je content gebruiken om bereik te genereren op social media.

Kan ik zelf aan Content Marketing doen?

Bij content marketing komt veel kijken. Als eerste zul je onderzoek moeten doen naar je doelgroep. Waar zoeken zij naar en welke informatie spreekt hen aan? Vervolgens ga je de content creëeren. Dit kan een SEO-geoptimaliseerde blog zijn, maar ook een infographic of een animatievideo. Om die reden kan het verstandig zijn om een expert in te huren. Natuurlijk helpen wij je graag!