MKB website laten maken

MKB website laten maken?

Wil jij ook een MKB website laten maken in WordPress die zorgt voor meer omzet en leads? Al jaren maken wij MKB websites met als doelstelling vindbaarheid en omzet. MetMuller is een full service internetbureau en gespecialiseerd in professionele WordPress websites voor mkb’ers, zzp’ers en andere ondernemers in het midden- en klein bedrijf (MKB). We ontzorgen je helemaal bij het maken van je nieuwe website, van domeinregistratie tot het ontwerp. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud en hosting van je website.

MKB website laten maken
Waarom een wordpress website

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is een open source software en gratis te downloaden.

 • WordPress CMS is gratis. Open source betekent dat het voor iedereen toegankelijk en voortdurend in ontwikkeling is. Dit zorgt ervoor dat WordPress een veilig platform blijft. De kosten zitten in het onderhoud, hosting en extra software zoals betaalde thema’s en plugin’s.
 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Met een beetje uitleg kun je zelf berichten en pagina’s eenvoudig aanpassen.
 • Een WordPress website laten maken is voordeliger (in vergelijking met een custom CMS).
 • WordPress scoort goed in Google. Met behulp van bijvoorbeeld de door een Nederlander ontworpen plugin Yoast SEO plugin kun je de vindbaarheid optimaliseren.
 • Een WordPress website is betaalbaar. Steeds meer bedrijven zijn het zat om te betalen voor dure upgrades van CMS system zoals Drupal en Magento.

Wat kost een MKB website laten maken door MetMuller?

Bij het maken van een WordPress website komt veel kijken. Je moet nadenken over het design, de content en niet onbelangrijk: de techniek die erachter zit. Dit heeft namelijk erg veel invloed op je vindbaarheid in Google en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Een WordPress website laten maken bij ons kost eenmalig 1800 euro. Daarnaast reken wij een maandelijks bedrag van 22 euro voor hosting en onderhoud. Let op! Dit is inclusief onderhoud van je website, hiermee bedoelen we dat wij alle updates voor je uitvoeren en dagelijks backups maken.

Wat zijn de voordelen om jouw website door ons te laten maken? Je leest ze hieronder.

MKB website pakket. Kosten
MetMuller MKB websites

MKB website pakket

Ontwikkeld met WordPress

Speciaal voor mkb’ers en zzp’ers ontwikkelen wij WordPress websites geheel in je eigen huisstijl.

 • Binnen twee weken online

 • WordPress CMS

 • Vormgeving in eigen huisstijl

 • Professionele afbeeldingen

 • 6 pagina’s gevuld

 • SEO geoptimaliseerd

 • Website aangemeld bij Google

 • 1.800,- (excl.btw)

Een MKB website laten maken bij MetMuller, de meest gestelde vragen:

Hoe lang duurt het voor de website klaar is?

Wij maken al meer dan 10 jaar WordPress-websites en de gemiddelde doorlooptijd ligt tussen de 2 en 8 weken, maar dat hangt ook grotendeels van jou af. Lever je op tijd feedback en houd je je aan gestelde deadlines, dan is je nieuwe website binnen no time in de lucht!

Moet ik alle content zelf aanleveren?

Als je dat wilt: ga je gang! Maar wij helpen je ook graag met het maken van je content. Standaard worden teksten, afbeeldingen en video’s door de klant geleverd, maar content marketing is ook een van onze specialiteiten. We maken SEO teksten, logo’s, foto’s… wat je maar wilt. Weet wel dat wij je website niet standaard vullen met content, tenzij je ons de opdracht geeft.

Hoe veilig is een website van MetMuller?

Ontzettend veilig. We houden ons continu bezig met het veilig en up to date houden van je website. Dat betekent dat we hem standaard uitrusten met een SSL-certificaat, anti-spam plugins en dat we alles regelmatig bijwerken. Daarnaast hosten we op een van de veiligste hostingplatforms.

Ik heb een nieuwe website, en dan?

Bij een nieuwe website stopt het nog niet. Wanneer je een servicecontract bij ons afsluit, zorgen wij ervoor dat je website altijd in de lucht blijft. Daarnaast kunnen we je helpen met het hoger komen in Google en het verkrijgen van bezoekers voor je website.

Is mijn nieuwe website vindbaar in Google?

Wij melden je website standaard aan voor de indexering van Google en zorgen ervoor dat hij is geoptimaliseerd. Daarnaast ontwikkelen we al onze websites met de focus op mobiele vriendelijkheid, waardoor Google je website altijd een streepje voor geeft. We zorgen voor een snelle website, waardoor de kans op conversie nog groter is. Een website laten maken bij MetMuller betekent altijd meegaan met de tijd!