Wil jij ook een MKB website laten maken in WordPress die zorgt voor meer omzet en leads?

MKB Website laten maken?

Wil je een professionele MKB website laten maken die écht resultaten oplevert? Bij MetMuller combineren we jarenlange ervaring met diepgaande kennis van WordPress, specifiek gericht op mkb’ers, zzp’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Van het initiële idee tot het live gaan van de website – wij bieden een compleet pakket aan diensten. Dit omvat niet alleen het design en de domeinregistratie, maar ook het onderhoud en de hosting. MetMuller is jouw vertrouwde partner voor een MKB website die zorgt voor zichtbaarheid, omzet en leads.

MKB website laten maken
Waarom een wordpress website

Waarom kiezen voor een WordPress website?

  1. Open Source en Gratis: WordPress is open source software, wat betekent dat het gratis is en door iedereen kan worden gedownload en gebruikt.
  2. Voortdurende Ontwikkeling: Dankzij de open source-natuur wordt WordPress voortdurend verbeterd door ontwikkelaars over de hele wereld. Dit draagt bij aan de veiligheid en functionaliteit van het platform.
  3. Kostenbesparend: Hoewel WordPress zelf gratis is, zijn de primaire kosten gerelateerd aan hosting, onderhoud, en eventuele premium thema’s of plugins. Desondanks is het over het algemeen voordeliger dan maatwerk CMS-oplossingen.
  4. Gebruiksvriendelijk: Zelfs zonder technische kennis kun je met een beetje begeleiding eenvoudig berichten plaatsen en pagina’s bewerken op een WordPress website.
  5. SEO-vriendelijk: WordPress heeft een goede reputatie als het gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO). Bovendien kan de populaire Yoast SEO plugin, ontworpen door een Nederlander, helpen bij het verder verbeteren van de vindbaarheid.
  6. Betaalbaar op Lange Termijn: In tegenstelling tot sommige CMS-systemen, zoals Drupal en Magento, zijn er geen dure upgrades nodig, waardoor bedrijven op lange termijn geld kunnen besparen.