MetMuller internetbureau
MetMuller internetbureau

MKB website pakket

Ben je klaar om je MKB bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een WordPress website die speciaal is ontworpen voor het MKB? Met MetMuller is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je MKB website pakket op het web te krijgen! Ons MKB website pakket biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen: domeinregistratie, ontwerp, hosting en onderhoud. Bovendien zorgt ons ervaren team van webontwikkelaars ervoor dat uw MKB site er professioneel uitziet en geoptimaliseerd is voor zoekmachine resultaten. Dus waar wacht je nog op!

MKB website pakket
MKB website van MetMuller

Inclusief alle functies

Met ons MKB website pakket krijg je alle functies die nodig zijn om meer verkeer en verkoop naar je bedrijf te brengen. Je MKB website zal gemakkelijk te navigeren zijn en content bevatten die je zal helpen om meer klanten aan te trekken. Ons MKB website pakket omvat ook zoekmachine optimalisatie en maandelijkse updates om ervoor te zorgen dat je MKB site altijd up-to-date is. Bij MetMuller kunt je er zeker van zijn dat je MKB website in goede handen is! Dus wacht niet langer – neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je MKB website pakket. Je zult snel zien welk verschil het maakt voor je bedrijf!

Responsive design

Stijlvol
vormgegeven

Je website responsive maken is nu de standaard! In Nederland bezit meer dan 80% van de mensen een smartphone en meer dan 60% een tablet. Elke website die wij maken is dus standaard responsive. Zo zijn al je diensten en producten optimaal zichtbaar op elk apparaat.

Goed vindbaar

Dus
online succesvol

Onze geavanceerde SEO module begeleidt je stap voor stap hoe je je website kunt optimaliseren om zoekmachinevriendelijk te zijn. Door dit te doen zal je doelgroep je bedrijfswebsite sneller kunnen vinden en meer bezoekers en klanten voor je bedrijf genereren.

Online Support

Uitgebreide
handleiding 

Nadat we klaar zijn met het bouwen van je site, krijg je een uitgebreide handleiding die uitgebreid ingaat op hoe je je website zelf kunt beheren en onderhouden. En als je ooit hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

WordPress als CMS

Inloggen
vanaf elke locatie

Je kunt je website gemakkelijk onderweg beheren, via elke tablet of smartphone. Log in om je website overal en op elk moment van de dag te bewerken. Meer dan de helft van de wereld vertrouwt op WordPress! Daarmee is het wereldwijd het populairste CMS!

Wat kost een MKB website pakket?

Bij het maken van een WordPress website komt veel kijken. Je moet nadenken over het design, de content en niet onbelangrijk: de techniek die erachter zit. Dit heeft namelijk erg veel invloed op je vindbaarheid in Google en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Een WordPress website laten maken bij ons kost eenmalig 1800 euro. Daarnaast reken wij een maandelijks bedrag van 22 euro voor hosting en onderhoud. Let op! Dit is inclusief onderhoud van je website, hiermee bedoelen we dat wij alle updates voor je uitvoeren en dagelijks backups maken.