Wordpress onderhoud

WordPress onderhoud voor je website is belangrijk. Net zoals je auto en je CV-ketel onderhoud nodig hebben, moet ook je website regelmatig een kleine beurt. Plugins moeten worden geüpdate en af en toe heeft je thema ook een nieuwe versie nodig. De WordPress specialisten van MetMuller zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en daardoor de kans op data-inbreuken minimaal is.

WordPress onderhoud

Wat valt onder WordPress onderhoud?

Een WordPress website onderhouden kost best wat tijd, vooral wanneer het eigenlijk niet je werkgebied is. Wanneer je niet goed weet wat je doet, bestaat de kans dat je website (voor langere tijd) uit de lucht is. En dat kost omzet. Wij updaten al onze websites dagelijks en weten waar we moeten zoeken wanneer het misgaat. Binnen de MetMuller onderhoudsservice valt het volgende:

WordPress websites

Een WordPress website die direct resulteert tot meer conversie en ook nog eens een professioneel is ontworpen. Speciaal voor enthousiaste ondernemers hebben wij diverse website pakketten samengesteld.

Hosting & Support

Wij hosten en onderhouden je website of webshop en bieden twee onderhoudspakketten aan, het Basis Pakket en het Pro Pakket. Altijd persoonlijk support!

Online Marketing

Een website moet ook gevonden worden door jouw doelgroep. Wij bieden de volgende diensten aan: SEO, SEA, social media marketing en E-mailmarketing.