Online Marketing diensten
voor het MKB in Noord-Brabant

Wij helpen bedrijven in Noord-Brabant met Online Marketing

Wil je meer bezoekers of aanvragen krijgen? Met Online Marketing bereik je (potentiële) klanten op het juiste medium. Wij helpen je graag met het inzetten van de juiste kanalen.

plan een afspraak

Je website promotenmet Online Marketing

Hoe promoot je een nieuwe website met online marketing? Met een nieuwe website begint het in de markt zetten van een bedrijf. Het is belangrijk dat de nieuwe website een aantrekkelijke uitstraling heeft en sterke teksten. Dit houdt bezoekers vast zodat er meer tijd op de website besteed wordt. Belangrijk is ook dat de nieuwe website een zogenaamd responsive design heeft en op mobiel ook goed beschikbaar is.

SEA

lees meer

SEO

lees meer

Content Marketing

lees meer

Social Media

lees meer

Bedrijven waar wij voor mogen werken

Online Marketing door MetMuller, de meest gestelde vragen:

Waarom zou ik kiezen voor Online Marketing?

Een mooie website die niet gevonden wordt is als een Lamborghini die in de garage blijft staan. Hartstikke zonde! Vaak werken we maanden aan een mooie website en zijn we trots op het resultaat, net zoals onze klant. Daarom is het een logische stap om ook wat aan Online Marketing te doen.

Online Marketing is een verzamelnaam voor verschillende marketingactiviteiten die zich online afspelen. Denk hierbij aan zoekmachinemarketing (SEO), online adverteren (op Social Media en in Google) of e-mailmarketing.

Het doel hiervan? Ervoor zorgen dat jouw producten of diensten je doelgroep bereiken. Dat kan via je website, maar ook via je social media kanalen.

Met welke Online Marketing kan MetMuller mij helpen?

Wij zijn een allround marketing bureau, wat betekent dat wij onze klanten op tal van manieren helpen. We hebben klanten die we helpen bovenaan in Google te komen met SEO, helpen met adverteren in Google of ondersteunen met Content Marketing. Daarnaast bieden we ook Social Media ondersteuning en e-mailmarketing.

Hoe pakt MetMuller de Online Marketing aan?

Om succes te behalen met Online Marketing is het belangrijk dat we starten met een goede strategie. Tijdens strategische gesprekken brengen we je doelstellingen in kaart en kijken we goed naar wie je (beoogde) klant is. Als we dat op een rijtje hebben staan kijken we welke Online Marketing voor jouw bedrijf het beste resultaat op zal leveren.

Wat zijn de kosten voor Online Marketing MetMuller?

Dat hangt helemaal af van welke kanalen jij in wilt zetten en wat je budget is. Natuurlijk zitten er aan adverteren bepaalde kosten, maar het fijne aan Online Marketing is dat jij zelf een budget in kunt stellen. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Zit ik vast aan contracten?

Absoluut niet. We vragen wel een commitment van een aantal maanden, want Online Marketing is geen sprint, maar een marathon. Gemiddeld duurt het zo’n 6 maanden voor je resultaat ziet van je inspanningen, dus we willen je wel vragen om dat geduld op te brengen.

Samen metmuller een
project opstarten?

Of heb je vragen over onze diensten?
Neem dan contact op met Otto Müller

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)413 78 51 01

neem contact met ons op