Zoekmachine adverteren (SEA)
voor maximaal online rendement

Bereik je doelgroep met SEA

Zoekmachine adverteren of SEA is een erg interessante manier om je doelgroep online te bereiken. Ze zijn immers al op zoek naar je dienst. Met SEA ben je zichtbaar in de zoekresultaten, wat goed is voor je naamsbekendheid, bezoekersaantallen en conversies.

plan een afspraak

SEA:Wat houdt dat in?

Bij SEA koop je advertentieruimte in bij Google. Dit kan door middel van tekstadvertenties, maar ook voor displayadvertenties, via Google Shopping of remarketing. Omdat je bij SEA gebruik kunt maken van zoekwoorden en targetting kun je erg relevant zijn voor je doelgroep.

Websites & shops

lees meer

Huisstijl ontwerp

lees meer

Online marketing

lees meer

Hosting & support

lees meer
Zoekmachine adverteren (SEA)

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren

Wat is zoekmachine adverteren?

Bij SEA koop je advertentieruimte in bij Google, Microsoft of Bing. Dit kan door middel van tekstadvertenties, maar ook voor displayadvertenties, via Google Shopping of remarketing. Omdat je bij SEA gebruik kunt maken van zoekwoorden en targetting kun je erg relevant zijn voor je doelgroep.

Waarom zou je zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is een manier om bovenaan in Google te komen. De meeste mensen klikken het bovenste resultaat aan en daarnaast wekken advertenties veel vertrouwen.

Kan ik zelf zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is best complex. Het is niet voor niets dat SEA-specialiste een beroep is. Natuurlijk kun je het jezelf eigen maken, maar onze ervaring leert dat je het het beste aan een specialist over kunt laten.

Hoe duur is zoekmachine adverteren?

Dat hangt van jouw budget af en de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Er zijn dure zoekwoorden, waarop veel concurrentie zit, maar ook goedkopere zoekwoorden. Samen bepalen we wat voor jou de beste strategie is.

Bedrijven waar wij voor mogen werken

Samen metmuller een
project opstarten?

Of heb je vragen over onze diensten?
Neem dan contact op met Otto Müller

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)413 78 51 01

neem contact met ons op