Webshop laten maken
om je concurrentie voor te blijven?

Jouw online vestiging

Wil je een nieuwe webshop laten maken of haal je niet genoeg uit je huidige webshop? MetMuller maakt strakke WordPress webshops die gegarandeerd resultaat opleveren. Daarbij ontzorgen we je (als je wilt) compleet.

Je eigenWebshop laten maken

Wij maken gebruik van WooCommerce, een open-source onderdeel van WordPress. Het is een van de meest gebruikte beheersystemen voor webshops en dat is niet voor niets. Dit systeem kun je namelijk koppelen aan tal van andere systemen. Zo integreer je het bijvoorbeeld met je facturatiesysteem zodat je voorraadbeheer helemaal automatisch gaat.

Deze organisaties hielpen wij al met meer online zichtbaarheid:

Een webshop laten maken bij MetMuller, de meest gestelde vragen:

Hoe lang duurt het voor de webshop klaar is?

Wij maken al meer dan 10 jaar WordPress-websites en de gemiddelde doorlooptijd ligt tussen de 8 en 20 weken, maar dat hangt ook grotendeels van jou af. Lever je op tijd feedback en houd je je aan gestelde deadlines, dan is je nieuwe website binnen no time in de lucht! Ook hangt het af van het aantal producten in je webshop.

Moet ik alle content zelf aanleveren?

Als je dat wilt: ga je gang! Maar wij helpen je ook graag met het maken van je content. Standaard worden teksten, afbeeldingen en video’s door de klant geleverd, maar content marketing is ook een van onze specialiteiten. We maken SEO teksten, logo’s, foto’s… wat je maar wilt. Weet wel dat wij je website niet standaard vullen met content, tenzij je ons de opdracht geeft.

Hoe veilig is een webshop van MetMuller?

Ontzettend veilig. We houden ons continu bezig met het veilig en up to date houden van je website. Dat betekent dat we hem standaard uitrusten met een SSL-certificaat, anti-spam plugins en dat we alles regelmatig bijwerken. Daarnaast hosten we op een van de veiligste hostingplatforms.

Ik heb een nieuwe webshop, en dan?

Bij een nieuwe webshop stopt het nog niet. Wanneer je een servicecontract bij ons afsluit, zorgen wij ervoor dat je webshop altijd in de lucht blijft. Daarnaast kunnen we je helpen met het hoger komen in Google en het verkrijgen van bezoekers voor je website.

Is mijn nieuwe webshop vindbaar in Google?

Wij melden je webshop standaard aan voor de indexering van Google en zorgen ervoor dat hij is geoptimaliseerd. Daarnaast ontwikkelen we al onze websites met de focus op mobiele vriendelijkheid, waardoor Google je webshop altijd een streepje voor geeft. We zorgen voor een snelle webshop, waardoor de kans op conversie nog groter is. Een webshop laten maken bij MetMuller betekent altijd meegaan met de tijd!

Al onze websites en webshops zijn standaard voorzien van een betrouwbare WordPress webhosting en persoonlijk support.

Voor slechts € 22,75 per maand ben je helemaal ontzorgd!

  • Inclusief SSL certificaat (groen slotje)

  • Dagelijkse backup

  • Persoonlijk support

  • WordPress updates

  • Licenties voor thema en plugins

  • Malware secure