Logo laten maken

Elk design in jouw eigen huisstijl

Een logo is het beeldmerk van je onderneming. Een goed logo moet het karakter van jouw onderneming uitdragen.

Laat je logo maken door een echte ontwerper

Wil je er zeker van zijn dat je nieuwe logo de juiste uitstraling vertegenwoordigd van jouw onderneming? Laat dan je logo maken door een echte ontwerper. Onze ontwerper zal aan de hand van jouw wensen en ideeën 3 logo ontwerpen aan je voorleggen waarvan je er 1 mag uitkiezen. Daarna ben je in de gelegenheid om eventuele wijzingen door te voeren in een correctieronde. Het logo zal worden geleverd in de juiste bronbestanden zodat je dit kan gebruiken voor al je reclame en drukwerk. Je bent dus volledig eigenaar van dit unieke ontwerp.

Laat je complete huisstijl door ons ontwerpen

Wil je ook graag een complete huisstijl laten ontwerpen door een echte ontwerper? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen  je logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Ook hierbij zul je alle bronbestanden ontvangen waarmee je je drukwerk kan laten verzorgen door een drukkerij.

Een complete makeover van je huidige huisstijl

Ben je niet meer tevreden over de kleuren en vormgeving van jouw huisstijl? Sluit het niet meer aan bij je huidige website? Ook hiermee kunnen wij je uiteraard van dienst zijn. Onze ontwerpers zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken. Wij zullen aan de hand van de door jou aangeleverde bronbestanden je logo en huisstijl een frisse look & feel geven.

Ja, stuur mij vrijblijvend
een Excellent MKB website offerte

Wil je een offerte ontvangen en precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? In onze offerte die je per e-mail ontvangt zetten we alle opties en mogelijkheden voor jou op een rijtje.

De zeven zekerheden van Metmuller

 Je website binnen 14 dagen online
 Conversiegerichte websites
 Makkelijk beheersysteem van WordPress
 Altijd persoonlijk support
 Geoptimaliseerd voor Google
 Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mail*

Vertel iets over je wensen