Maatwerk website

Optimaliseer je online succes met een maatwerk website

Bij MetMuller bieden we de mogelijkheid om een website op maat te laten maken, wat betekent dat we jouw unieke visie vertalen naar een gepersonaliseerde website. In tegenstelling tot standaard templates, die snel online kunnen staan, richten we ons voornamelijk op maatwerk. Dit houdt in dat we elk aspect van je website, van ontwerp tot functionaliteit, volledig afstemmen op jouw specifieke behoeften. Bij MetMuller betekent maatwerk ook echt maatwerk, waarbij we streven naar een unieke en op maat gemaakte online ervaring die jouw visie weerspiegelt.

MKB website laten maken
Waarom een wordpress website

Verbeter je online resultaten met een maatwerk website

Merk je dat jouw website niet de gewenste resultaten oplevert? Komen de leads niet binnen zoals je had gehoopt?

Dit kan verschillende redenen hebben, maar wij bij MetMuller weten dat branding, gebruiksgemak en conversie de sleutel zijn tot een effectieve, op maat gemaakte website. Jouw doel is om je organisatie online te positioneren als een krachtig merk en vanuit daar de gewenste doelen te bereiken. Maar hoe pak je dat aan?

Bij MetMuller kijken we verder dan alleen het bouwen van een website. We duiken in het totale plaatje van jouw online aanwezigheid. Dit omvat:

  • De uitstraling van jouw organisatie: Hoe wil je dat je merk wordt ervaren door je doelgroep?
  • Het unieke verhaal van jouw organisatie: Wat onderscheidt je van de rest?
  • Doelstellingen van de website: Welke tastbare resultaten wil je behalen?
  • Wat zijn je ambities met de website en wie wil je bereiken?
  • Richt je je op een meertalige doelgroep of heb je andere bijzondere vereisten voor jouw website?

Samen ontdekken we de oplossing die perfect aansluit bij jouw organisatie.

Wat kost een maatwerk website?

Bij het realiseren van een WordPress maatwerk website komt er veel bij kijken. Denk aan het ontwerp, de inhoud en, niet te vergeten, de technische aspecten die cruciaal zijn voor zowel je positie in Google als de gebruiksvriendelijkheid van je website. Bij MetMuller kun je al een op maat gemaakte WordPress website laten maken vanaf 2800 euro. Daarnaast hanteren wij een maandelijks tarief van 22 euro voor hosting en onderhoud. Belangrijk om te weten is dat dit pakket onder andere volledig onderhoud van je website omvat. Hiermee bedoelen we dat wij alle updates voor je uitvoeren en dagelijks backups maken.