MKB website laten maken Eindhoven voor meer online resultaat?

MKB website laten maken Eindhoven

Wil je een MKB website laten maken in Eindhoven die meer omzet en leads genereert? MetMuller is een full-service internetbureau gespecialiseerd in professionele WordPress websites voor het MKB, freelancers en andere ondernemers. Wij verzorgen alles van domeinregistratie tot ontwerp bij het maken van je nieuwe website. We verzorgen ook het onderhoud en de hosting van je site.

MKB website laten maken Eindhoven
MKB website laten maken Eindhoven

Waarom een MKB website laten maken in Eindhoven?

WordPress is een open source software en gratis te downloaden.

  • WordPress is gratis en open source software die iedereen kan downloaden. Dat betekent dat het zich voortdurend ontwikkelt en veilig is, maar de kosten zitten in zaken als hosting, onderhoud en extra software (betaalde thema’s en plugins).
  • WordPress is uiterst gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Met een beetje uitleg kun je gemakkelijk zelf berichten of pagina’s bewerken.
  • Een WordPress MKB website laten maken Eindhoven is budgetvriendelijker (vergeleken met een maatwerk CMS).WordPress scoort goed in Google. Met behulp van bijvoorbeeld de door een Nederlander ontworpen plugin Yoast SEO plugin kun je de vindbaarheid optimaliseren.
  • Een WordPress website is op de lange termijn veel goedkoper dan Drupal of Magento, en meer bedrijven realiseren zich dat.

Wat kost een MKB website laten maken in Eindhoven?

Bij het maken van een WordPress website komt veel kijken, waaronder het ontwerp, de content, en belangrijk, de techniek. Dit heeft grote invloed op je Google ranking en hoe bruikbaar je website is. Ons team maakt WordPress websites voor een eenmalig bedrag van 1800 euro. Daarnaast rekenen we 22 euro/maand voor hosting- en onderhoudsdiensten. Deze maandelijkse kosten zijn inclusief updates en dagelijkse back-ups uitgevoerd door ons team.

Wat zijn de voordelen om jouw MKB website laten maken Eindhoven door ons te laten maken? Je leest ze hieronder.