MetMuller internetbureau

MKB website laten maken Uden?

met een professioneel webdesign

Woon je in Uden en wil je een website die leidt tot meer omzet, overweeg dan internetbureau MetMuller gevestigd in Veghel. Wij zijn een bureau dat zich richt op WordPress websites voor ondernemers, kleine bedrijven en freelancers. Van domeinregistratie tot ontwerp tot onderhoud en hosting van je site – we regelen het allemaal zodra we je project aannemen.

Waarom een MKB website laten maken Uden?

Professionele MKB websites voor het midden- & kleinbedrijf

WordPress is een open source software en gratis te downloaden.

  • WordPress is voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken. Hoewel het voortdurend wordt verbeterd, moet je apart betalen voor hosting, websiteonderhoud en andere software (zoals premium thema’s en plugins).
  • WordPress is eenvoudig te gebruiken en voor iedereen toegankelijk. Met een korte uitleg kun je gemakkelijk zelf berichten of pagina’s bewerken. Een WordPress MKB website laten maken in Eindhoven is budgetvriendelijker (vergeleken met een maatwerk CMS).WordPress scoort goed in Google. Met behulp van bijvoorbeeld de door een Nederlander ontworpen plugin Yoast SEO plugin kun je de vindbaarheid optimaliseren.
  • Een WordPress website is op de lange termijn veel goedkoper dan Drupal of Magento, en meer bedrijven realiseren zich dat.
  • Bij MetMuller zijn we gespecialiseerd in het maken van MKB websites met je eigen huisstijl. Wij verzorgen het hele project van A tot Z, van domeinregistratie tot ontwerp, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Wij verzorgen ook het onderhoud en de hosting van je site.

Wat kost een MKB website laten maken Uden?