MetMuller internetbureau

MKB website laten maken Veghel?

met een professioneel webdesign

Wil je een MKB website laten maken die zorgt voor meer omzet en klanten in Veghel, zoek dan niet verder dan Internetbureau MetMuller. Wij zijn een full-service internetbureau gespecialiseerd in WordPress websites voor het MKB, freelancers en andere ondernemers. Zodra we je project aannemen, wordt alles van domeinregistratie tot ontwerp door ons afgehandeld – plus onderhoud en hosting van je site.

MetMuller
MKB website laten maken Veghel

Waarom een MKB website laten maken Veghel?

Professionele MKB websites voor het midden- & kleinbedrijf

WordPress is een open source software en gratis te downloaden.

  • WordPress is voor iedereen gratis te downloaden. Het is altijd in ontwikkeling en veilig, maar je moet apart betalen voor hosting, onderhoud en andere software (waaronder betaalde thema’s en plugins).
  • WordPress is uiterst gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Met een beetje uitleg kun je gemakkelijk zelf berichten of pagina’s bewerken.
  • Een WordPress MKB website laten maken in Eindhoven is budgetvriendelijker (vergeleken met een maatwerk CMS).WordPress scoort goed in Google. Met behulp van bijvoorbeeld de door een Nederlander ontworpen plugin Yoast SEO plugin kun je de vindbaarheid optimaliseren.
  • Een WordPress website is op de lange termijn veel goedkoper dan Drupal of Magento, en meer bedrijven realiseren zich dat.

Wat kost een MKB website laten maken Veghel?