Onze werkwijze

Wat gebeurt er nadat ik een website heb besteld?

Stap 1: Het aanleveren van je logo, teksten en afbeeldingen

Nadat je ons aanbod hebt geaccepteerd, zullen wij je een formulier sturen waarin je de webteksten kan invullen. Heb je nog geen teksten dan kunnen wij die als extra service voor je schrijven. In het formulier leggen wij je uit in welke afmetingen je een logo en fotomateriaal het beste kan aanleveren. Heb je geen foto’s? Geen enkel probleem, wij leveren dan het fotomateriaal. Ook kun je bij ons terecht om je logo en huisstijl te laten ontwerpen.

Stap 2: Wij gaan een proefversie maken

Nadat je de teksten naar ons hebt gestuurd, zullen wij telefonisch contact met je opnemen om samen met onze vormgever te bepalen welk gewenst design je definitief wilt gaan gebruiken voor je website. Daarbij kun je aangeven welke huisstijl, foto’s, teksten en kleuren je graag wilt terugzien. Als we alle input van jouw hebben ontvangen gaat onze webbouwer aan de slag om de website precies zo te maken zoals jij dat wenst.

Stap 3: Controle van de proefversie

Tijdens deze controle ronde krijg je de gelegenheid om je website  te bekijken via een preview die wij je toezenden. Hiermee kun je de gehele website uitgebreid testen en eventuele wijzingen aan ons doorgeven.

Stap 4:  Je website gaat live!

Nadat wij de eventuele wijzingen hebben doorgevoerd en je helemaal tevreden bent, zetten we de website live online. Hierbij maken we een koppeling met jouw domeinnaam en de nieuwe website. Ook helpen wij je met het instellen van e-mailadressen!

Stap 5: Oplevering

Nadat wij je website online hebben gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kun je gemakkelijk vanaf een PC, tablet of smartphone inloggen. In het beheersysteem zit een digitale handleiding waarmee je alle instructies nog eens kan terugvinden.

Ondersteuning na oplevering!

Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar voor ondersteuning en hulp voor het geval je er niet uitkomt.

Onze werkwijze-Metmuller webservices

Ons team zal al het moeilijke werk voor je doen!

Wij snappen als geen ander dat je als ondernemer druk bent met je eigen business. En daarom verzorgen wij jouw complete website. Het enige wat we van je nodig hebben zijn de teksten en afbeeldingen en een logo. Je ontvangt een formulier waarin we je vragen om de informatie en je teksten in te vullen. Met de informatie die je ons stuurt maken wij jouw website.

Wil jij ook een website laten maken met het krachtige CMS systeem van WordPress?

ja, stuur me jullie aanbod