Over MetMuller webservices

Onze kracht ligt in onze benadering, transparant en persoonlijk, dat zijn wij. Ons team is klein maar divers en flexibel

 

MetMuller webservices

Metmuller werkt met een  team van ervaren medewerkers. In de functies als journalist, online consultant, webredacteur en webdesigner werken wij voor grote en middelgrote organisaties,  ZZP bedrijven en startende ondernemers.

Al in 2007 zijn wij met een team van enthousiasten ondernemers gestart met het maken van websites en webapplicaties, en zijn dit professioneel vorm gaan geven in 2013 onder de naam van MetMuller webservice.

Klanten geven ons de volgende waardering:

Professionele webdesigns 93%
Persoonlijke support 90%
Makkelijk te beheren CMS 85%
Scherpe prijzen 81%
Kwaliteit & Flexibel 91%
Renée Muller
Renée MullerWebredactie & SEO writer
Als freelance journalist en content specialist & marketeer ben ik flexibel en breed inzetbaar. Bij Metmuller ben ik verantwoordelijk voor alle tekstuele invullingen van nieuwe websites en journalistieke activiteiten.
Otto Muller
Otto MullerVerkoop & Marketing
Ik heb gewerkt voor diverse organisaties als commercieel en technisch specialist. Als eigenaar en oprichter van Metmuller houdt ik mij bezig met de verkoop en marketing.

Ja, stuur mij vrijblijvend
een Excellent MKB website offerte

Wil je een offerte ontvangen en precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? In onze offerte die je per e-mail ontvangt zetten we alle opties en mogelijkheden voor jou op een rijtje.

De zeven zekerheden van Metmuller

 Je website binnen 14 dagen online
 Conversiegerichte websites
 Makkelijk beheersysteem van WordPress
 Altijd persoonlijk support
 Geoptimaliseerd voor Google
 Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mail*

Vertel iets over je wensen