Over MetMuller

Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in webdesign en online marketing. Wij werken alleen maar met professionals. Onze team bestaat uit marketeers, webdesigners en journalisten. Met klanten in het gehele MKB kunnen we ons best ervaren noemen.

Ons team

Otto Muller

Otto Müller

Sales & webdesign

Otto, de drijvende kracht achter MetMuller, is niet alleen een kei in verkoop en marketing. Zijn passie voor webdesign is duidelijk zichtbaar in elk project. Met een scherp oog voor design creëert hij websites die niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Als oprichter van MetMuller combineert Otto zijn zakelijke inzicht met creativiteit, en dat maakt elk project speciaal.

Renée Müller

Renée Müller

Online Marketing

Renée heeft haar sporen verdiend in de wereld van journalistiek en marketing. Na jarenlang in verschillende rollen te hebben gewerkt, heeft ze een diepe passie voor online marketing ontwikkeld. Bij MetMuller zet ze deze passie om in actie, met een speciale focus op SEO en SEA. Renée’s expertise en enthousiasme zorgen ervoor dat onze klanten opvallen in de digitale wereld.