Marieke Jacobse zangeres uit Helvoirt

Marieke Jacobse

Nieuwe website met conversie

Marieke Jacobse is een dynamische zangeres, bekend om haar krachtige stem en brede repertoire. Ze is geliefd voor haar passievolle uitvoering van zowel Nederlandse meezingers als internationale klassiekers, en haar vermogen om elk evenement om te toveren in een onvergetelijke ervaring. Met haar alter ego, Tante Marie, brengt ze ook nostalgische liedjes tot leven, waarmee ze generaties muziekliefhebbers verbindt.

Marieke Jacobse schakelde de expertise van Internetbureau MetMuller in om haar digitale aanwezigheid te verbeteren. Ondanks haar bestaande reputatie voor krachtige, emotionele optredens, was haar online aanwezigheid minimaal. MetMuller heeft deze uitdaging aangepakt door een nieuwe website voor haar te creëren, een weerspiegeling van haar muzikale talenten en uitgebreide repertoire. Deze site is nu een hub waar fans kunnen genieten van haar veelzijdige uitvoeringen, en trekt nu honderden bezoekers per maand.

Maar MetMuller ging verder dan alleen het bouwen van een website. Ze hebben ook de online zichtbaarheid van Marieke verhoogd om haar muziek toegankelijker te maken voor een groter publiek. Dankzij zoekmachine optimalisatie is Marieke nu gemakkelijk te vinden op het web.

Bovendien heeft MetMuller een e-mailmarketingstrategie opgezet om Marieke’s interactie met haar fans te bevorderen. Deze strategie houdt fans op de hoogte van haar aankomende optredens en betrekt hen in haar muzikale reis. De nieuwe website heeft zich ontpopt als een essentieel instrument voor de vooruitgang van Marieke’s muzikale carrière en het versterken van haar band met haar publiek.