Categorieën:

www.codenext21.com

CodeNext21

Een Nieuwe Look voor CodeNext21: Ons Re-design Avontuur

CodeNext21 is een technologiebedrijf dat schaalbare oplossingen creëert en waarde haalt uit data. Ze zijn uniek in hun gebruik van 'clearbox' AI en ML-algoritmen, die niet alleen resultaten leveren, maar ook uitleggen hoe deze tot stand zijn gekomen. Ze specialiseren zich in het detecteren van afwijkingen in data, met toepassingen variërend van fraudebestrijding tot logistiek.

Hun technologie bespaart tijd door te focussen op relevante data en gebeurtenissen, zonder de noodzaak van uitgebreide datopschoning of training. CodeNext21, opgericht aan de Technische Universiteit Eindhoven, maakt gebruik van de nieuwste academische technologieën, waaronder prijswinnende technologieën ontwikkeld door het eigen team.

Als creatieve geesten hier bij MetMuller, zijn we altijd enthousiast over nieuwe projecten die ons de kans geven om onze vaardigheden in webdesign en branding te laten zien. Onlangs kregen we de kans om samen te werken met CodeNext21, een innovatief technologiebedrijf dat schaalbare oplossingen creëert en waarde haalt uit data, om hun website een volledige make-over te geven​.

Toen CodeNext21 ons benaderde, waren we meteen geïntrigeerd door hun unieke ‘clearbox’ AI en ML-algoritmen. Hun technologie, die afwijkingen in data detecteert en op een begrijpelijke manier uitlegt hoe deze tot stand komen, heeft toepassingen in diverse domeinen, variërend van fraudebestrijding tot logistiek​1​. We voelden dat hun website deze innovatieve aanpak en de impact ervan beter moest weerspiegelen.

Met dit in gedachten gingen we aan de slag. Ons doel was om een lay-out te creëren die zowel de complexiteit van de technologie van CodeNext21 als de eenvoud van hun gebruikersinterface weerspiegelt. We hebben ervoor gekozen om te focussen op een strak, modern ontwerp dat de uitgebreide functies van hun technologie benadrukt zonder overweldigend te zijn.

Het re-design proces was een samenwerking van begin tot eind. We hebben nauw samengewerkt met het team van CodeNext21 om ervoor te zorgen dat de nieuwe website trouw bleef aan hun merkidentiteit, terwijl het ook de nieuwste trends in webdesign volgt. Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de unieke diensten en producten van CodeNext21 op de voorgrond plaatst.

We zijn trots op wat we samen met CodeNext21 hebben bereikt. Het was een genoegen om met zo’n innovatief bedrijf te werken en we kijken uit naar de volgende mogelijkheid om onze designvaardigheden toe te passen. Bezoek de nieuwe website van CodeNext21 om het resultaat van onze samenwerking te zien.

Bij MetMuller blijven we ons inzetten voor uitmuntendheid in webdesign en branding. Als je geïnteresseerd bent in een re-design of een andere dienst, neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan je volgende project!