Categorie├źn: ,

www.veneficus.nl

Veneficus

Een nieuwe website en doorlopende marketing ondersteuning

Veneficus. Optimizing Intelligence. Beslissers ondersteunen om het verschil te maken door de kracht van data te gebruiken: dat is het doel! Ze werken met de perfecte mix van magie en logica, om data en business samen te brengen. Anno 2021 kent Veneficus drie entiteiten: Veneficus Consultancy, Veneficus Professionals en Veneficus Real Estate. Ze streven naar perfecte flows, grotere groei, slimmer werken en bovenal een gelukkiger leven.

De Veneficus website was eind 2020 een beetje verouderd. Regelmatig kwam de opmerking terug dat klanten en bezoekers eigenlijk niet begrepen wat Veneficus nu eigenlijk doet. Nu is de materie van Veneficus ook wel ingewikkeld, maar de uitdaging om het allemaal begrijpelijk te maken gingen wij niet uit de weg!

En dus zijn we aan de slag gegaan met het webdesign, de SEO-teksten en hebben we ook een nieuw logo ontworpen voor de nieuwe entiteiten. Inmiddels verzorgen we de gehele online marketing voor Veneficus. We schrijven whitepapers, klantcases, blogs en maken regelmatig een nieuwe landingspagina. Ook denken we mee over productlanceringen en plaatsen we content op social media. Lekker veelzijdig dus!

MetMuller