Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze websites, webshops of over onze dienstverlening? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen weergegeven. Heb je desondanks nog vragen, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag.

Kosten

Naast het eenmalige bedrag wat je betaald voor je website, betaal je maandelijks een bedrag van € 20,- voor de licentie van het CMS beheersysteem, service, backups, domeinnaam, e-mailadressen en hosting.

Wij hanteren geen opzegtermijnen. Je kan opzeggen wanneer je maar wilt. Uiteraard blijf jij zelf de eigenaar van de domeinnaam en website, en kun je die gewoon mee verhuizen!
Een compleet website pakket met standaard al vele opties. Een krachtig cms waarmee je zelf een onbeperkt aantal pagina’s kan maken. Mobiel responsive, dus toonbaar op elk apparaat. Jouw website wordt in je eigen huisstijl uitgevoerd zoals jij dat aan ons doorgeeft. Wij beschikken over diversen design structuren waaruit je kan kiezen. De teksten en afbeeldingen die jij ons doorgeeft zullen wij plaatsen op jou website.
Ja. Je mag zoveel pagina’s aanmaken als jij dat wilt. Wij zullen 6 pagina’s vullen met content en daarna kun jezelf oneindig pagina’s toevoegen.

Meestal niet nodig. Je krijgt al een compleet aantal modules standaard in ons All- in website pakket meegeleverd waarmee je jouw bedrijf professioneel presenteert. Andere diensten die wij aanbieden vind je hier.

Bij ons kun je al een webshop laten maken voor slecht € 59,- per maand met standaard alle opties! Een winkelwagen met een betaal functie van iDeal. Een responsive design geheel in jouw eigen huisstijl en nog veel meer.
Ja! Naast dat wij de gehele webshop in de door jouw gekozen huisstijl maken, plaatsen wij de eerste  10 producten in jouw winkel zodat je direct kan starten met verkopen. Alle techniek zoals verzendkosten en btw worden door ons ingesteld. Je hebt dus geen technische kennis nodig!

CMS Beheersysteem

Wij bouwen je website in het professionele Google vriendelijke WordPress CMS. Kijk maar eens op: Website WordPress beheersysteem. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld! Ons beheer systeem is veilig en zeer makkelijk te beheren, niet voor niets dat meer dan 70 miljoen mensen WordPress gebruiken!
Nee! Wij zijn gespecialiseerd in WordPress. Wij bouwen niet alleen basis template websites maar ook op maat gemaakte bedrijfswebsites. WordPress is veilig en makkelijk te beheren.

Ja, als je bekent bent met het plaatsen van teksten of afbeeldingen op social media dan kun je ook ons cms systeem beheren. Je kan zelfs mobiel inloggen en een bericht plaatsen of een tekst toevoegen op je pagina! Geen probleem met ons systeem.

Daarnaast krijg je er ook een gratis handleiding bij en kan je ons altijd bellen of mailen wanneer je een vraag hebt.

Bijna alles is mogelijk! Je kan berichten posten, pagina’s aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen vervangen, menuknoppen aanmaken, links maken, You-tube en Vimeo video’s plaatsen etc.
ja, er zijn diversen standaard kleuren te kiezen in elk template.
Ja, dat is bij de meeste webdesigns geen probleem.

Hosting en domeinnaam

Wij kunnen jouw domeinnaam verhuizen naar onze hosting. Wat je hiervoor nodig hebt is een verhuistoken. Dat is een code die wij nodig hebben om jou domeinnaam te verhuizen naar onze server. Wil je dat wij je helpen met het verhuizen? Geen probleem, dan vragen wij de code voor je op bij je webhost.
Nee, je bent niet verplicht om bij ons een pakket af te sluiten. Je kan ook bij je huidige webhost blijven. Het is dan wel zo dat wij niet de service en garantie kunnen aanbieden zoals wij dat graag zouden willen bij ons website pakket. De handelingen die wij moeten doen om jouw website  te koppelen en goed werkend te maken, zullen wij in rekening brengen. De kosten hiervoor zijn € 80,-
Ja, uiteraard kan je later een pakket uitbreiden, maar dat is in de meeste gevallen niet nodig. Je krijgt namelijk voldoende schijfruimte voor een website met zoveel pagina’s als je maar wilt en maar liefst 10 e-mailadressen.

E-mail mogelijkheden

Absoluut! Zodra we je domeinnaam hebben verhuisd maken we de e-mailadressen aan die je wilt gebruiken. Het enige dat je dan even moet aanpassen, zijn de server gegevens in je mailprogramma.
Zeker wel! Veel ondernemers kiezen voor een Google Apps account of Office 365. Indien je het handig vind stellen wij alles voor je in zodat je direct gebruik kun maken van je mailaccount.
Ja, geen probleem. Indien gewenst stellen wij alles zo in dat de mail rechtstreeks op jullie server wordt afgeleverd.

Zoekmachine en vindbaarheid

Ja, je website wordt zeker goed gevonden. Zodra de website klaar is melden wij je aan bij diversen zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat alle techniek en structuur van jouw website volledig is ingesteld.
Ja. Je nieuwe website melden we aan bij Google, en ook bij Yahoo en Bing!
Ja, je kan zelf met behulp van de SEO module je vindbaarheid verbeteren. Hoe dit werkt, leggen wij je allemaal uit!
Dat houd in dat je dagelijks al je bezoekers kunt bekijken die jouw website bezoeken. Als je een gratis account bij Google analytics hebt of een Google Apps account dan kan je deze heel eenvoudig koppelen aan jouw website. Vervolgens kan je alle bezoekersstatistieken in Google analytics bekijken.

Layout & vormgeving

Ja, aan de hand van jouw bedrijfskleuren. De website wordt geheel in jouw stijl keuze opgemaakt.
Ja, iedere website die wij bouwen is mobile responsive. Dit betekent dat het design op elk apparaat goed zichtbaar zal worden getoond.
Zodra wij  jouw website gaan bouwen hebben wij telefonisch contact en sturen we je diversen voorbeelden toe specifiek in jouw branche.
 Ja, we kunnen een logo en huisstijl voor je maken. Maar ook kunnen wij je huidige logo een make-over geven! Bekijk hier de mogelijkheden.
Dat is geen enkel probleem. Wij beschikken over vele professionele foto’s die we plaatsen bij de oplevering. Wil je specifieke foto’s van jouw bedrijf, dienst of product?, dan is er zelf de mogelijkheid dat wij bij jou op locatie foto’s komen maken. Ook voor webshop producten hebben wij professionele mogelijkheden.

Kwaliteit en veiligheid

Ja. Iedere website kan helaas gehackt worden! Wij hanteren een streng update-beleid. Zowel het beheer systeem als de ingebouwde modules worden dagelijks gecontroleerd, en waar nodig direct geüpdatet.

Indien er toch problemen zijn ontstaan dan kunnen wij altijd je website herstellen door een backup terug te plaatsen.

Werkwijze

Zodra wij je teksten en afbeeldingen hebben ontvangen, streven wij erna om je website na 1 week op te leveren.
Nou heel eenvoudig!

Stap 1: Het aanleveren van je logo, teksten en afbeeldingen

Nadat je ons aanbod hebt geaccepteerd, zullen wij je een formulier sturen waarin je de webteksten kan invullen. Heb je nog geen teksten dan kunnen wij die als extra service voor je schrijven. In het formulier leggen wij je uit in welke afmetingen je een logo en fotomateriaal het beste kan aanleveren. Heb je geen foto’s? Geen enkel probleem, wij leveren dan het fotomateriaal. Ook kun je bij ons terecht om je logo en huisstijl te laten ontwerpen.

Stap 2: Wij gaan een proefversie maken

Nadat je de teksten naar ons hebt gestuurd, zullen wij telefonisch contact met je opnemen om samen met onze vormgever te bepalen welk gewenst design je definitief wilt gaan gebruiken voor je website. Daarbij kun je aangeven welke huisstijl, foto’s, teksten en kleuren je graag wilt terugzien. Als we alle input van jouw hebben ontvangen gaat onze webbouwer aan de slag om de website precies zo te maken zoals jij dat wenst.

Stap 3: Controle van de proefversie

Tijdens deze controle ronde krijg je de gelegenheid om je website  te bekijken via een preview die wij je toezenden. Hiermee kun je de gehele website uitgebreid testen en eventuele wijzingen aan ons doorgeven.

Stap 4:  Je website gaat live!

Nadat wij de eventuele wijzingen hebben doorgevoerd en je helemaal tevreden bent, zetten we de website live online. Hierbij maken we een koppeling met jouw domeinnaam en de nieuwe website. Ook helpen wij je met het instellen van e-mailadressen!

Stap 5: Oplevering

Nadat wij je website online hebben gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kun je gemakkelijk vanaf een PC, tablet of smartphone inloggen. In het beheersysteem zit een digitale handleiding waarmee je alle instructies nog eens kan terugvinden.

Gratis ondersteuning na oplevering!

Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar voor gratis ondersteuning en hulp voor het geval je er niet uitkomt.

Langs komen is niet perse nodig. Wij werken effectief online met eenvoudige invulformulieren die wij je toezenden. Indien het gaat om complexe web designs  dan komen wij naar jou toe. Uiteraard hebben we daar waar nodig overleg per telefoon en e-mail.

En wil je graag langskomen dan is dat ook mogelijk. De koffie staat klaar!

Service en bereikbaarheid

Indien je vragen hebt over een van onze diensten of producten dan kun via onze contactpagina kiezen hoe je het liefst in contact komt MetMuller.

AVG

Onze websites en webshops zijn veilig en ingericht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat betekent dat wij standaard een SSL beveiligingscertificaat leveren. Wij plaatsen de module voor het cookiebeleid. De privacyverklaring dien je zelf aan te leveren. Eventueel kunnen wij die voor je samenstellen tegen een meerprijs van 150 euro.

Ja, stuur mij vrijblijvend
een Excellent MKB website offerte

Wil je een offerte ontvangen en precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? In onze offerte die je per e-mail ontvangt zetten we alle opties en mogelijkheden voor jou op een rijtje.

In de offerte lees je ook welke modules je nog meer kan verwachten in ons All-in website pakket. Daarnaast geven we extra informatie specifiek voor jouw branche!

De 7 voordelen van Metmuller

  • Je website binnen 14 dagen online

  • Conversie gerichte websites

  • Makkelijk beheersysteem van WordPress

  • Altijd persoonlijk support

  • 100% eigenaar van je eigen website

  • Geoptimaliseerd voor Google

  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Offerte 100% vrijblijvend

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mail*

Vertel iets over je wensen