Webteksten laten schrijven

Webteksten geschreven door tekstschrijvers

Als ondernemer wil je toch dat bezoekers op je website blijven? Klinkt logisch. Goede teksten zijn cruciaal voor de naamsbekendheid van je bedrijf, maar ook voor je online vindbaarheid. Toch zien wij vaak dat de kwaliteit van teksten vaak veel beter kan. De teksten op je website moeten namelijk een duidelijk doel hebben, zodat de boodschap die je als ondernemer wil uitdragen zichtbaar is voor je bezoekers.

Eerst een interview 

Nadat je ons voorstel hebt geaccepteerd, zullen wij contact met je opnemen om een interview in te plannen. In dit gesprek zal onze webredacteur samen met jou bespreken welke sfeer, schrijfstijl en unieke eigenschappen je graag terug wil zien in je webteksten.

Dan gaan we aan de slag

Aan de hand van jouw specifieke input gaan wij eerst je doelgroep of branche vergelijken en bekijken, zodat we een juiste sfeer creëren op je website. Daarna zal onze tekstschrijver aan de slag gaan met het schrijven van je webteksten.

Nog één correctieronde

Als onze tekstschrijver alle pagina’s geschreven heeft volgt er een correctieronde. De webteksten worden je per e-mail toegezonden waarna je in de gelegenheid bent om je teksten te controleren en eventueel aan te passen.

En dan plaatsen wij je teksten

Nadat je akkoord bent gegaan, stuur je de teksten naar ons terug. Wij zullen de teksten dan plaatsen op je nieuwe website. Wil je alle pagina’s van je website optimaliseren voor populaire zoekwoorden? Dan kunnen we je zoekmachine optimalisatie(SEO) aanbieden.

Wil je nog meer pagina’s?

Uiteraard kunnen wij nog meer pagina’s voor je schrijven. Wij rekenen hiervoor € 110,- per pagina uitgaande van max. 300 woorden.

Ja, stuur mij vrijblijvend
een Excellent MKB website offerte

Wil je een offerte ontvangen en precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? In onze offerte die je per e-mail ontvangt zetten we alle opties en mogelijkheden voor jou op een rijtje.

De zeven zekerheden van Metmuller

 Je website binnen 14 dagen online
 Conversiegerichte websites
 Makkelijk beheersysteem van WordPress
 Altijd persoonlijk support
 Geoptimaliseerd voor Google
 Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mail*

Vertel iets over je wensen