WordPress website

Krachtig CMS van WordPress

MetMuller ontwikkelt al jaren WordPress websites, en dat is niet voor niets! Dit krachtige CMS is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, terwijl het toch de nodige middelen en ondersteuning biedt die miljoenen ontwikkelaars nodig hebben. Het biedt een reeks functies en extensies die ontworpen zijn om het bouwen en onderhouden van websites snel en gemakkelijk te maken. Bovendien wordt WordPress geleverd met ingebouwde functionaliteit zoals zoekmachine optimalisatie tools, blogging toepassingen, en toegang tot duizenden thema’s en widgets.

WordPress website
WordPress website

Waarom WordPress

WordPress is een uitstekende keuze voor ondernemers die een budgetvriendelijke, professioneel ontworpen website willen. Met zijn brede scala aan sjablonen, plugins en integraties – kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je project. WordPress integreert met de meeste online populaire diensten, zoals sociale medianetwerken, boekhoudprogramma’s, betalingsplatforms en mailinglijsten – om er maar een paar te noemen!

Voor ondernemers

Het is dan ook geen wonder dat meer dan 35% van de ondernemers gebruik heeft gemaakt van wat WordPress biedt – waardoor het een van ’s werelds populairste content management systemen is. En naarmate de tijd verstrijkt, neemt dit aantal alleen maar toe – zozeer zelfs dat veel tech-experts WordPress essentieel vinden bij het starten of beheren van een zakelijke website of blog. Met zijn voortdurend evoluerende mogelijkheden en consistente betrouwbaarheid is het geen verrassing dat MetMuller het al die jaren met succes gebruikt!

WordPress website