WordPress website

Krachtig CMS van WordPress

MetMuller ontwikkelt al jaren WordPress websites, en dat is niet voor niets! Dit krachtige CMS is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, terwijl het toch de nodige middelen en ondersteuning biedt die miljoenen ontwikkelaars nodig hebben. Het biedt een reeks functies en extensies die ontworpen zijn om het bouwen en onderhouden van websites snel en gemakkelijk te maken. Bovendien wordt WordPress geleverd met ingebouwde functionaliteit zoals zoekmachine optimalisatie tools, blogging toepassingen, en toegang tot duizenden thema’s en widgets.

WordPress website
WordPress website

Waarom WordPress

WordPress is een uitstekende keuze voor ondernemers die een budgetvriendelijke, professioneel ontworpen website willen. Met zijn brede scala aan sjablonen, plugins en integraties – kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je project. WordPress integreert met de meeste online populaire diensten, zoals sociale medianetwerken, boekhoudprogramma’s, betalingsplatforms en mailinglijsten – om er maar een paar te noemen!

Voor ondernemers

Het is dan ook geen wonder dat meer dan 35% van de ondernemers gebruik heeft gemaakt van wat WordPress biedt – waardoor het een van ’s werelds populairste content management systemen is. En naarmate de tijd verstrijkt, neemt dit aantal alleen maar toe – zozeer zelfs dat veel tech-experts WordPress essentieel vinden bij het starten of beheren van een zakelijke website of blog. Met zijn voortdurend evoluerende mogelijkheden en consistente betrouwbaarheid is het geen verrassing dat MetMuller het al die jaren met succes gebruikt!

WordPress website
WordPress website

MKB website pakket

Ontwikkeld met WordPress

Speciaal voor mkb’ers en zzp’ers ontwikkelen wij WordPress websites geheel in je eigen huisstijl.

  • Binnen twee weken online

  • WordPress CMS

  • Vormgeving in eigen huisstijl

  • Professionele afbeeldingen

  • 6 pagina’s gevuld

  • SEO geoptimaliseerd

  • Website aangemeld bij Google

  • 1.800,- (excl.btw)

WordPress als content management systeem

Bij MetMuller begrijpen we het belang van een moderne en up-to-date website. Ons team is zeer ervaren in het maken van WordPress websites die mooi, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van aangepaste thema’s, plugins en integraties om ervoor te zorgen dat je website er professioneel uitziet, naadloos werkt en de resultaten levert die je zoekt.

Kies MetMuller om je te helpen bij het maken of beheren van je WordPress website! Wij kunnen alle ondersteuning, advies en expertise bieden die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je website zich onderscheidt van de concurrentie – ondersteund door jarenlange succesvolle ervaring met dit populaire CMS platform. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

De voordelen van een WordPress website zijn talrijk. Ten eerste is het een open-source platform, wat betekent dat iedereen de functionaliteit ervan kan aanpassen of uitbreiden zonder enige technische kennis of ervaring. Ten tweede zijn WordPress websites zeer gebruiksvriendelijk; hun CMS maakt het beheren en bijwerken van inhoud gemakkelijk voor gebruikers die niet veel technische kennis hebben. Ten derde zijn WordPress sites SEO-vriendelijk, waardoor site-eigenaren de inhoud snel en gemakkelijk kunnen optimaliseren voor zoekmachine rankings. Ten vierde zijn WordPress websites veilig en betrouwbaar; ze worden geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals twee-factor authenticatie en regelmatige software updates om je gegevens te beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen. Ten slotte is er een enorme keuze aan thema’s, plugins en integraties beschikbaar waarmee bedrijven aantrekkelijke ontwerpen en geavanceerde mogelijkheden en functionaliteiten toevoegen aan hun websites.

Over het geheel genomen is WordPress een uitstekende keuze voor bedrijven van elke omvang die een betrouwbare en betaalbare manier willen om hun website of blog te bouwen of te beheren. Dankzij zijn open-source karakter en brede scala aan functies kan het gebruikt worden om met gemak krachtige websites te maken. Met MetMuller’s expertise en jarenlange ervaring in webdesign, weet je zeker dat je de beste resultaten haalt uit je WordPress website! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

WordPress website