WordPress websites

MetMuller ontwikkelt al jaren WordPress websites. En dan is niet voor niets! Dit fijne CMS legt de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en ondersteunt wereldwijd miljoenen ontwikkelaars. Het is dan ook niet gek dat ruim 35% van de ondernemers je al voor ging!

WordPress
hosting

Wij bieden WordPress hosting op maat. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en je website. We monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse back-ups. Zo hoef jij nergens meer naar te kijken!

lees meer

Webshop
Woocommerce

Een online business beginnen? Kies dan voor WooCommerce. Wij hosten en onderhouden je website of webshop en bieden twee onderhoudspakketten aan, het Basis Pakket en het Pro Pakket. Met altijd persoonlijk support!

lees meer

Online Marketing ondersteuning

Een website moet ook gevonden worden door jouw doelgroep. Daarom stoppen wij niet bij het maken van je website. We bieden de volgende diensten aan: SEO, SEA, social media marketing en e-mailmarketing.

lees verder

De voordelen van WordPress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je op een makkelijke manier een website kunt ontwikkelen én onderhouden. Het begon ooit als CMS om weblogs mee te maken, maar groeide al snel uit tot meer. Inmiddels gebruiken bedrijven als CNN, The Rolling Stones, The Wallstreet Journal, Ebay, Harvard, Reuters, Playstation en de NY Times het. Kortom, met ons CMS systeem hoor je er helemaal bij!

  • Het is helemaal gratis

  • Makkelijk in gebruik

  • Miljoenen plugins om te customizen
  • Ruime keuze uit duizenden templates

  • WordPress is veilig & betrouwbaar

Wil je meer weten of een website laten maken?

Neem dan contact op met Otto Müller

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)413 78 51 01

neem contact met ons op
- MetMuller