Home/WordPress/Website laten maken

Website laten maken
voor meer online resultaat?

Jouw online visitekaartje

Wil jij ook een website laten maken die zorgt voor meer omzet en leads? Al jaren maken wij websites met als doelstelling vindbaarheid en omzet. MetMuller is een full service internetbureau en gespecialiseerd in professionele WordPress websites voor mkb’ers, zzp’ers en andere ondernemers in het midden- en klein bedrijf (MKB). We ontzorgen je helemaal bij het maken van je nieuwe website.

plan een afspraak
- MetMuller

Je eigenWordPress website laten maken

Bij het maken van een website komt veel kijken. Je moet nadenken over het design, de content en niet onbelangrijk: de techniek die erachter zit. Dit heeft namelijk erg veel invloed op je vindbaarheid in Google en de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Deze organisaties hielpen wij al met meer online zichtbaarheid:

Een website laten maken bij MetMuller, de meest gestelde vragen:

Hoe lang duurt het voor de website klaar is?

Wij maken al meer dan 10 jaar WordPress-websites en de gemiddelde doorlooptijd ligt tussen de 8 en 20 weken, maar dat hangt ook grotendeels van jou af. Lever je op tijd feedback en houd je je aan gestelde deadlines, dan is je nieuwe website binnen no time in de lucht!

Moet ik alle content zelf aanleveren?

Als je dat wilt: ga je gang! Maar wij helpen je ook graag met het maken van je content. Standaard worden teksten, afbeeldingen en video’s door de klant geleverd, maar content marketing is ook een van onze specialiteiten. We maken SEO teksten, logo’s, foto’s… wat je maar wilt. Weet wel dat wij je website niet standaard vullen met content, tenzij je ons de opdracht geeft.

Hoe veilig is een website van MetMuller?

Ontzettend veilig. We houden ons continu bezig met het veilig en up to date houden van je website. Dat betekent dat we hem standaard uitrusten met een SSL-certificaat, anti-spam plugins en dat we alles regelmatig bijwerken. Daarnaast hosten we op een van de veiligste hostingplatforms.

Ik heb een nieuwe website, en dan?

Bij een nieuwe website stopt het nog niet. Wanneer je een servicecontract bij ons afsluit, zorgen wij ervoor dat je website altijd in de lucht blijft. Daarnaast kunnen we je helpen met het hoger komen in Google en het verkrijgen van bezoekers voor je website.

Is mijn nieuwe website vindbaar in Google?

Wij melden je website standaard aan voor de indexering van Google en zorgen ervoor dat hij is geoptimaliseerd. Daarnaast ontwikkelen we al onze websites met de focus op mobiele vriendelijkheid, waardoor Google je website altijd een streepje voor geeft. We zorgen voor een snelle website, waardoor de kans op conversie nog groter is. Een website laten maken bij MetMuller betekent altijd meegaan met de tijd!

Al onze websites en webshops zijn standaard voorzien van een betrouwbare WordPress webhosting en persoonlijk support.

Voor slechts € 22,75 per maand ben je helemaal ontzorgd!

  • Inclusief SSL certificaat (groen slotje)

  • Dagelijkse backup

  • Persoonlijk support

  • WordPress updates

  • Licenties voor thema en plugins

  • Malware secure

meer over hosting
- MetMuller

Websites & shops

lees meer

Huisstijl ontwerp

lees meer

Online marketing

lees meer

Hosting & support

lees meer

Je website laten maken bij MetMuller?

Of heb je vragen over onze diensten?
Neem dan contact op met Otto Müller

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)413 78 51 01

neem contact met ons op
- MetMuller